De achterkleinzoon van de grote Pierre Cuypers en eveneens Pierre Cuypers geheten, nam het eerste exemplaar van dit boek in ontvangst. Pierre Cuypers vertelde het publiek geanimeerd over zijn overgrootvader en zijn familie. Daarna werd het boek aangeboden aan wethouder Peter Bot die het boek in ontvangst nam als vertegenwoordiger van de gemeente Amstelveen.
Het boek is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. boekhandel Venstra en Blankevoort voor € 17,50 of voor donateurs voor € 15,00 via de site www.vriendenbovenkerkseurbanus.nl of het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op zondag 22 april jl. vierde de stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus het 25-jarig jubileum.
Het Harmonieorkest Amstelveen o.l.v. Nico Schimmel speelde klassieke en populaire melodieën, alleen of als begeleiding van bariton Ronald Willemsen, sopraan Susanne Brussee en tenor Dries van der Heijden. De prachtstemmen werden ook begeleid door Tobias Borsboom, een jonge master pianist, die eveneens solo een fraai stuk van Liszt ten gehore bracht.
Ook. kwamen de plannen ter sprake die er zijn om bijvoorbeeld de oude kunstschatten (verder) te restaureren en het orgel. Daartoe werden aan het parochiebestuur twee cheques overhandigd. Er was vooral aandacht voor de presentatie van het nieuwe boek over de Urbanuskerk!