Historisch Cahier Elsenhove

 

In 2016 bestond Speelboerderij Elsenhove 40 jaar. In samenwerking met de gemeente Amstelveen en de Stichting Vrijwilligers Speelboerderij Elsenhove hebben wij aandacht besteed aan dit jubileum door een uitgave uit te brengen met teksten over en foto's gemaakt op de speelboerderij.

Het eerste exemplaar van het cahier 'Elsenhove, thuis in de Middelpolder, van veengebied naar speelboerderij' is op 19 april 2016 overhandigd aan wethouder Bot.
Het 36 pagina’s tellende cahier is nummer 11 in de serie Historische Cahiers. Het bevat een groot aantal oude en nieuwere foto’s van Elsenhove en haar omgeving en is geheel uitgevoerd in kleur.
De prijs van het cahier is € 7.50 en € 5 voor leden van de VHA (exclusief eventuele verzendkosten). Het cahier is te koop bij boekhandel Venstra en boekhandel Blankevoort in Amstelveen, boekhandel Boekhuis in Aalsmeer, boekhandel Sprey in Ouderkerk aan de Amstel. U kunt het nieuwe cahier ook ophalen in Orion 19A in Amstelveen, op zaterdagochtend tussen 11.00 en 13.00 uur.