Tentoonstelling Amstelveen in kunst

In de maand oktober 2017 organiseert de VHA de tentoonstelling Amstelveen in kunst, in het kader van de ‘Maand van de Geschiedenis’.
Voor deze tentoonstelling kunt u een kunstobject inbrengen dat door uzelf is gemaakt of dat in uw bezit is. De tentoonstelling Amstelveen in kunst vindt plaats van 1 oktober tot en met 29 oktober 2017.

 

 

 

Alle vormen van kunst zijn toegestaan: schilderijen, beeldhouwwerken of andere objecten. Voorwaarde is dat Amstelveen herkenbaar in beeld wordt gebracht. 
U kunt zich vanaf heden opgeven voor deelname via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 020-6416824.
De inbreng is mogelijk op 9 en 16 september 2017. Ophalen 29 oktober (laatste dag tentoonstelling) en maandag 30 oktober.
De werken worden getoond in het verenigingscentrum aan Orion 19A in Amstelveen. De VHA is verzekerd maar u brengt het object voor eigen risico in en geeft het gedurende de tentoonstelling in bruikleen.

Tekening  van Amstelveen naar een ets  van J.C. Philips, Noord-Hollands Archief